Interieuradvies Eindhoven

Voor interieuradvies kunt u in Noord-Brabant in de buurt van Eindhoven uitstekend terecht bij House of JAB by Verstappen Interiors. Wij hebben een showroom in Helmond waar onze gespecialiseerde medewerkers voor u klaar staan om u te voorzien van deskundig interieuradvies. Daarnaast kunt u in onze showroom ook ons volledige assortiment van exclusieve meubels en woonaccessoires bekijken. Wij hebben inmiddels al meer dan 85 jaar ervaring en daardoor kunnen wij onze klanten een uitstekende service op maat aanbieden. Als u in Eindhoven of elders in Noord-Brabant professioneel interieuradvies nodig heeft, komt u naar House of JAB by Verstappen Interiors in Helmond.

Deskundig interieuradvies van een specialist nabij Eindhoven in Noord-Brabant

In Noord-Brabant moet u voor interieuradvies bij House of JAB by Verstappen Interiors nabij Eindhoven zijn. In onze ontwerpstudio in Helmond kunnen wij voor elke woonstijl een exclusief ontwerp creëren. Dat doen onze interieurspecialisten zowel voor bedrijven als particulieren. Wilt u uw woonkamer stylen? Of moet er een volledig kantoor opnieuw worden ingericht? In beide gevallen zijn wij u graag van dienst. Door een juiste combinatie van meubels, woonaccessoires, kleuren en stoffen wordt een elegante werk- of woonomgeving met een persoonlijk tintje gerealiseerd. Ook als er een verbouwing plaatsvindt, kunnen de specialisten van House of JAB by Verstappen Interiors u uitstekend begeleiden.

Interieuradvies en een ruim aanbod aan meubilair in onze showroom in Helmond

Op basis van het interieuradvies van onze medewerkers kunt u bij onze showroom in Helmond zeer fraaie meubels en andere woonaccessoires uitzoeken. U kunt bij ons door middel van stoffen- en tapijtpresentaties en feel- en moodboards een interieur beleven en voelen voordat u het aanschaft. In ons ruime aanbod vindt u onder meer meubilair en woonitems van topmerken als JAB Anstoetz, Bielefelder Werkstätten en Soleil Bleu.

Jarenlang genieten van een nieuw interieur

Door interieuradvies in te winnen bij House of JAB by Verstappen Interiors in Helmond weet u zeker dat u de komende jaren kunt genieten van inrichting die aan al uw eisen en wensen voldoet. In onze showroom nabij Eindhoven in Noord-Brabant voorzien onze interieur specialisten u van dinsdag tot en met zaterdag graag van een deskundig interieuradvies. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken: +31 (0)492 522857.

Meer informatie of een adviesafspraak maken?

Bekijk ook:
Interieur winkel Eindhoven | Exclusieve inrichting | BW meubels | Luxe meubels | Interieurontwerp Eindhoven